Forum Yamaha klub Hrvatska
http://www.yamaha-klub.hr/forum/

Yamaha dodatne pogodnosti
http://www.yamaha-klub.hr/forum/viewtopic.php?f=32&t=1457
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  KikiR6 [ 19 lis 2011 12:07 ]
Naslov:  Yamaha dodatne pogodnosti

Dodatna pogodnost u Yamaha salonima

Jesenska akcija motocikala i skutera već se dobro zahuktala a Yamaha je pripremila dodatnu pogodnost za kupnju odabranih motocikala. Određeni modeli su sniženi čak i do 18.000 kn! Iz ove super ponude izdvajamo:
TDM900 / ABS
TDM900 je univerzalan motocikl spreman na sve – od nezaboravnih putovanja sa suputnikom do svakodnevnog prijevoza gradskim ulicama. Nudi svestranost, sa snažnim agregatom, odlično balansiranim okvirom i izvrsnim komforom kako za vozača tako i za suvozača.
Svestranost ovog motocikla rezultat je pažljivog dizajniranja. Kompaktan agregat opremljen EFI sustavom i dva redna cilindra proizvodi dovoljno snage i pruža izvrsnu trakciju zahvaljujući 270° radilici. Ovo je fantastičan agregat koji će Vas oduševiti svaki dan. Dostupan i sa ABS-om. Cijena već od 66.900 kn.

XVS950A Midnight Star
Ako ste potpuno novi u svijetu velikih cruiser motocikala ili ih vozite već godinama, teško je ne primijetiti XVS950A Midnight Star.
Možda zbog niskog, udobnog vozačkog položaja ili zbog V2 agregata od 942 ccm koji obiluje okretnim momentom. Možda zbog lakog rukovanja ili klasičnog cruiser izgleda što se posebno naglašava niskim i dugačkim okvirom kao i nekim naprednim tehničkim rješenjima. Bez obzira na sve, ovo je motocikl koji će Vas izmamiti na otvorenu cestu. Cijena 68.900 kn.

XVS1300A Midnight Star
Čim ugledate XVS1300A Midnight Star vidjeti ćete da opušteni cruiser stil ne mora značiti i malu snagu. Agregat ovog motocikla je opremljen kovanim klipovima, 4-ventilskom tehnologijom i klipnjačama za kratak hod, tako da svaki put kada odvrnete gas osjetite istinsku snagu. Dvostruki balanseri ublažavaju neželjene vibracije. Inteligentan UBS (Unified Brake System) sustav kočnica nudi neovisno ili kombinirano kočenje za totalnu kontrolu.
I sve dolazi u klasičnom stilu inspiriranim 1930-ima sa niskom siluetom i radikalnim novim komponentama. Cijena već od 78.900 kn.

Još sumnjate da je YAMAHA baš za Vas?
Ostale akcijske modele pogledajte u rubrici Motocikli, Skuteri i 50 ccm.
Za detalje i raspoloživost traženog modela obratite se ovlaštenim Yamaha prodavačima.

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/